A+ A A-

Exit de la 35a olimpiada Flamicell de la Pobla de Segur

 

Un any més l’Olimpíada Flamicell de La Pobla de Segur ha aplegat més de 1000 atletes a les instal.lacions del Parc “Alcalde Boixareu” de La Pobla de Segur. Un nombrós públic s’ha concentrat a les graderies per animar als atletes en un dia assolejat.

 

 

 

Cal destacar la millora de 3 marques històriques en Pes Infantil  Femení – 19,93 m. (Alexia Barroso – Mater Salvatoris), Pes Infantil Maculí 11,44 m. (Saul Ruiz – Institut La Pobla de Segur) i Tanques Cadet Femení 09”93 temps. (Miriam Tost – Santa Anna).

 

En l’apartat d’ATLETISME d’Aleví a Cadet, MATER SALVATORIS amb 469 punts ha quedat 1er classificat, seguit del COL.LEGI SANTA ANNA amb 369 punts i de LLEIDA UNIÓ ATLÈTICA amb 283 punts.

 

En l’apartat de MINIATLETISME, quasi 500 atletes han realitzat proves no competitives (50 m. Llisos, 50 m. Obstacles, pes, javelina, ...) en categories PREBENJAMÍ i BENJAMÍ.

 

L’Esportista Convidat 2017 ha estat l’atleta del CLUB ESPORTIU LLEIDA SKI&WAKE LLUIS NOGUERA VERGÉS, competidor a nivell mundial en ESQUÍ NÀUTIC. Un referent d’aquest esport i que ha estat encarregat de l’encesa del Pebeter.

 

Als voltants de la competició atlètica, també s’han realitzat altres esports i activitats lúdico-esportives (futbol, korfball, bicicletes tot terreny, balanz bike, ...) i inflables per als més petits.

 

L’organització ha estat per part de l’Escola Els Raiers, l’AMPA i l’Ajuntament de La Pobla de Segur, amb la col.laboració del Consell Esportiu del Pallars Jussà i el Club Atletisme de La Pobla de Segur

Lo Pallars Televisió a twitter

2013 Lo Pallars televisió

Identifica´t or Registra´t

Registra´t

Registre d'usuari
UK Bokmakers ArtBetting.net - Bookmakers reviws.
Read more for Ladbrokes the UK bookmakerLadbrokes Registration - full information
Bokmaker Number 1 in uk William Hill Registration WH