Lo Pallars Televisió - Portada

image Segueix-nos:

 • LoPallars Televisió
  LoPallars Televisió Ja ha arribat la televisió online del Pallars, feta per pallaresos per a pallaresos.
 • gent del pallars
  gent del pallars LoPallars TV, acosta a casa teva una programació en la que la gent del Pallars te molt a dir.
 • Objectiu: proximitat
  Objectiu: proximitat A loPallars.tv donem total preferència a tot tipus de notícies, actes i esdeveniments del Pallars.

Publicitat

 • Lo Pallars Televisió La televisió online del Pallars
 • No has vist mai un ple de l'ajuntament? Ara pots seguir els plens de l'ajuntament de Tremp des de LoPallars Televisió.
 • Festival de patinatge 2012 a Tremp El passat diumenge 1 d'abril es va celebrar a Tremp el festival anual de patinatge amb un gran nivell.

L'ANY ESPRIU

A TREMP

Una seixantena de persones van asistir el  20 de novembre a la lectura dramatitzada de textos de Salvador Espriu a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp a carrec d'Aitan Gilralt i el trempoli Eduard  Muntada de l'Aula de Teatre de Llleida.

Llegeix més...

COL·LOQUI  "ENTRE MAESTROS"

A LIRA

Col·loqui de la pel·lícula "Entre Maestros" amb alumnes de 3r i 4t d'ESO de Tremp, organitzat per l'Associació Paideia, amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics i l'Ajuntament de Tremp. Duració 1 hora i 10 minuts.

Llegeix més...

FIRA DE ST. MARTÍ

A TALARN

Talarn va celebar la fira de Sant Martí els dies 16 i 17 de novembre en un dia plujos, peró malgrat això no hi van faltar visitats.

Llegeix més...

RÉCORD GUINNESS

A SORT

Xavier Gabriel, empresari de la Bruixa d'Or , va protagonitzar el passat 16 de novembre un rècord Guinness amb reunir 1500 persones vestides de bruixes.  Xavier Gabriel va rebre de la mà de la represntant de la  World Guinnes la palca amb el rècord aconseguit.

Llegeix més...

jornada  de la JARC

 a cellers

El passat dia 13 de novembre, la subdelegada del govern, Imma Manso, va inaugurar a Cellers la Jornada "Polítiques Agràries i de Desenvolupament Rural amb el suport del Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC).

Llegeix més...

CINEFÒRUM "ENTRE MAESTROS"

A TREMP

Dimarts 12 de novembre els alumnes d'ESO dels col·legis de Tremp van assistir al passi de la pel·licula "Entre maestros"  i el posterior col·loqui amb el director Pablo Usón i el profesor Carlos Gonzàlez, que els va encoratjar a explorar la seva creaticitat i la dels  pofessors.

Llegeix més...

Pàgina 1 de 55

Programació de LoPallars.TV

Acte a la Lira

La cultura al Pallars

Prestarem especial atenció a aquells actes, fires i presentacions culturals que es porten a terme al Pallars al llarg de l'any, amb reportatges, entrevistes i emissions en directe.

Anar a la secció

 
Bàsquet Tremp

L'esport del Pallars, lo primer

 

Lopallars TV donarà especial cobertura a tot l'esport Pallarès, fent emissions puntuals en directe d'alguns partits i competicions d'equips i esportistes Pallaressos.

Anar a la secció

 
   Melitón Vilaspasa

Lo Pallarès, programa d'entrevistes

En aquest programa, farem entrevistes a alguns dels Pallaressos i Pallaresses que per la seva trajectoria, coneixements i experiència, ens aproparan a l'ahir i l'avui del Pallars.

Anar a la secció

 
Travel Turne Tranzito