Lo Pallars Televisió - Cultura

image Segueix-nos:

  • Cultura al Pallars
    Cultura al Pallars Aquest és l'espai en el què us aproparem tot allò relacionat amb el món de la cultura al Pallars.

Publicitat

  • Lo Pallars Televisió La televisió online del Pallars
  • No has vist mai un ple de l'ajuntament? Ara pots seguir els plens de l'ajuntament de Tremp des de LoPallars Televisió.
  • Festival de patinatge 2012 a Tremp El passat diumenge 1 d'abril es va celebrar a Tremp el festival anual de patinatge amb un gran nivell.

L'ANY ESPRIU

A TREMP

Una seixantena de persones van asistir el  20 de novembre a la lectura dramatitzada de textos de Salvador Espriu a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp a carrec d'Aitan Gilralt i el trempoli Eduard  Muntada de l'Aula de Teatre de Llleida.

Llegeix més...

COL·LOQUI  "ENTRE MAESTROS"

A LIRA

Col·loqui de la pel·lícula "Entre Maestros" amb alumnes de 3r i 4t d'ESO de Tremp, organitzat per l'Associació Paideia, amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics i l'Ajuntament de Tremp. Duració 1 hora i 10 minuts.

Llegeix més...

FIRA DE ST. MARTÍ

A TALARN

Talarn va celebar la fira de Sant Martí els dies 16 i 17 de novembre en un dia plujos, peró malgrat això no hi van faltar visitats.

Llegeix més...

RÉCORD GUINNESS

A SORT

Xavier Gabriel, empresari de la Bruixa d'Or , va protagonitzar el passat 16 de novembre un rècord Guinness amb reunir 1500 persones vestides de bruixes.  Xavier Gabriel va rebre de la mà de la represntant de la  World Guinnes la palca amb el rècord aconseguit.

Llegeix més...

CINEFÒRUM "ENTRE MAESTROS"

A TREMP

Dimarts 12 de novembre els alumnes d'ESO dels col·legis de Tremp van assistir al passi de la pel·licula "Entre maestros"  i el posterior col·loqui amb el director Pablo Usón i el profesor Carlos Gonzàlez, que els va encoratjar a explorar la seva creaticitat i la dels  pofessors.

Llegeix més...

FIRA DE  REMEMORACIÓ

A SALAS DE PALLARS

El dia 10 de novembre es va celebrar la IX diada de rememoració de la fira de Salàs de Pallars, amb una asistencia de unes 50 parades que van omplir de gent els carrers de Salas.

Llegeix més...

Pàgina 1 de 33

Travel Turne Tranzito