Lo Pallars Televisió - Política

image Segueix-nos:

  • Política al Pallars
    Política al Pallars Tot allò relacionat amb la política, plens municipals, eleccions, ara més a prop.

Publicitat

  • Lo Pallars Televisió La televisió online del Pallars
  • No has vist mai un ple de l'ajuntament? Ara pots seguir els plens de l'ajuntament de Tremp des de LoPallars Televisió.
  • Festival de patinatge 2012 a Tremp El passat diumenge 1 d'abril es va celebrar a Tremp el festival anual de patinatge amb un gran nivell.

jornada  de la JARC

 a cellers

El passat dia 13 de novembre, la subdelegada del govern, Imma Manso, va inaugurar a Cellers la Jornada "Polítiques Agràries i de Desenvolupament Rural amb el suport del Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC).

Llegeix més...

PLE DEL CONSELL COMARCAL

PALlars JUSSÀ

Ple celebrat ahir dia 11 de novembre on es va aprovar una moció en suport a copirineo i als 43 treballadors,  l'aprovació de la modificació de  l'ordenança reguladora de la taxa per la recollida dels resius sòlits urbans.

Llegeix més...

PLE AJUNTAMENT 5 DE NOVEMBRE

de TREMP

Ple celebrat el dia 5 de novembre on es va aprovar la moció en favor de l'empresa Copirineo i els 43 treballadors, també va  aprova una moció  per aclalir el futur del Institut Geològic de Catalunya que esta al municipi.

Llegeix més...

OFICINA DE BENESTAR SOCIAL I FAMÍLIA

A TREMP

El Director General d'Acció Cívica visita l'Oficina de Benestar Social i Família del Pallars Jussà traslladada recentment a l'Epicentre gràcies a un acord entre el Consell Comarcal del Pallars Jussà i el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat. Aquesta Oficina atén consultes i registres dels usuaris dels Pallars, l'Alta Ribagorça i la Vall d'Aran, amb una mitjana de 3.500 usuaris anuals.

Llegeix més...

PLE AJUNTAMENT TREMP

25 DE sETEMBRE DE 2013

Ple celebrat el dia 25 de setembre, on l'ajuntament de Tremp va aprovar per unanimitat una moció contra la LOMCE i reclama ajuts per a accessos als  nuclis,  aixo vo dir que Tremp amb 303 Km2  te la  tituralitat de més de 100 Km de camins per accedir a aquetos pobles.

Llegeix més...

CONVENI REINTEGRA

AL PALLARS JUSSÀ

Ahir es va signar el conveni entre el Consell Comarcal de Pallars Jussà i l'associació Reintegra per la insersió laboral de persones amb rics  d'exclusió laboral.

Llegeix més...

Pàgina 1 de 10

Travel Turne Tranzito