A+ A A-

Jordi Masó guanya per segon cop el premi Vent de Port

 

Una conversa amb Damià Sindreu i altres narracions és el 23è recull de contes que s’ha presentat aquest migdia a la sala del Casal Cultural de Tremp.

 

El dia 26 de març es va presentar a la sala del Casal Cultural el 23è premi Vent de Port de narracions que convoca l’entitat La Casa del Sol Naixent, amb una dotació econòmica de 2100€.

 

Els 70 assistents a la presentació del premi de narracions Vent de Port han pogut gaudir de la lectura del conte guanyador.

La presentació ha comptat amb la participació de Xavier Baulies, fundador del certamen; Jordi Mir, membre del jurat; Joan Ubach, Alcalde de Tremp M. Pilar Cases, regidora de cultura de l’Ajuntament de Tremp; Dario Albert, president de La Casa del Sol Naixent i Jordi Masó, guanyador del certament.

S’ha destacat la bona participació d’escriptors d’arreu dels països catalans, participació que gira entorn als 150 de mitjana, així com la qualitat de les narracions.  Enguany, el fet més destacable és que per primer cop en les 23 edicons es repeteix de guanyador.

Aquesta activitat està organitzada per l’entitat trempolina La Casa del Sol Naixent i compta amb el suport de l’Ajuntament de Tremp i la col·laboració de la Biblioteca Pública Maria Barbal.

2013 Lo Pallars televisió

Identifica´t or Registra´t

Registra´t

Registre d'usuari
UK Bokmakers ArtBetting.net - Bookmakers reviws.
Read more for Ladbrokes the UK bookmakerLadbrokes Registration - full information
Bokmaker Number 1 in uk William Hill Registration WH