A+ A A-

Francesc Guerra Maestre, nomenat nou director de Centres de la Xarxa d’Hospitals de l’Alt Pirineu

Francesc Guerra Maestre, nomenat nou director de Centres de la Xarxa d’Hospitals de l’Alt Pirineu

 

El Consell d’Administració de GSS també ha acordat posar el nom “Jardins George Orwell” a l’espai enjardinat de l’interior del recinte de l’Hospital Universitari Santa Maria de Lleida

 

Els membres del Consell d’Administració de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), en sessió del dia 31 de març, han acordat per unanimitat nomenar Francisco Guerra Maestre Director de Centres de la Xarxa Hospitalària de l’Alt Pirineu. Tot i així, atès que la formació política Compromís x Pirineu ha sol·licitat mesures cautelars a la contractació de l’esmentat professional, aquesta no es farà efectiva fins que no es rebi la notificació judicial corresponent.

 

En un altre ordre de coses, el Consell també ha acordat, a petició del Centre Excursionista de Lleida, posar el nom de “Jardins George Orwell”  a l’espai enjardinat que es troba a l’interior del recinte de l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, juntament amb una placa que recordi el seu pas per Lleida. La darrera setmana de maig farà 80 anys que l’escriptor va participar en la Guerra Civil i que va ser ingressat al centre hospitalari lleidatà.

 

La placa commemorativa es col·locarà el proper 28 de maig i serà l’acte que tancarà el programa d’activitat del cicle dedicat a l’escriptor que coordina el Grup de Memòria Històrica del Centre Excursionista de Lleida.

 

Vist: 89

Es reuneix a Tremp la Comissió de seguiment del servei de transport Lleida – la Pobla de Segur – Esterri d’Àneu, on s’ha destacat l’augment d’usuaris i la satisfacció

Es reuneix a Tremp la Comissió de seguiment del servei de transport  Lleida – la Pobla de Segur – Esterri d’Àneu, on s’ha destacat l’augment d’usuaris i la satisfacció

L’any 2016 s’assoliren els 111.241 viatges, un augment del 45% respecte l’any anterior

 

L’índex de satisfacció del client puntua la línia en 75,61 sobre 100, una xifra molt propera a la de les línies Barcelona – Vallès o Llobregat – Anoia, també gestionades per FGC.

 

La comissió es creà l’any 2012 amb l’objectiu d’avaluar i analitzar el funcionament del servei de tren i de bus entre el Pallars i el Segrià.

 Imatge de la sessió de la Comissió de seguiment del servei de transport Lleida – la Pobla de Segur – Esterri d’Àneu

 

Aquest dijous s’ha celebrat a les dependències de l’Epicentre, Centre de Visitants del Pallars Jussà, a Tremp, la reunió de la Comissió de seguiment del servei de transport públic Lleida – la Pobla de Segur – Esterri d’Àneu, en la qual hi han participat la delegada territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, M. Rosa Amorós; el delegat territorial del Govern a Lleida, Ramon Farré; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda; la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concep Cañadell; l’alcalde de Tremp i diputat provincial, Joan Ubach; l’alcalde de la Pobla de Segur,  Lluís Bellera; el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó; el director de FGC operadora, Oriol Juncadella; el responsable de la línia, Emili Monsó, així com altres autoritats institucionals del territori.

 

En la sessió d’avui s’han presentat els resultats de la línia de l’any 2016, any en què es van posar en funcionament els nous combois. Durant l’any 2016 es van realitzar 111.241 viatges, que sobre els 60.205 de l’any anterior, representa un augment del 45%. També s’ha destacat que els dies de la setmana en què hi ha una major afluència de viatgers són els compresos entre dilluns i dijous.

 

Pel que fa a la satisfacció dels usuaris, cal destacar que es puntua la línia en 75,61 sobre 100, assolint xifres lleugerament superiors a les línies també gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, la Barcelona – Vallès (74,91) o Llobregat – Anoia (75,25). Sobre els nous combois instal·lats a les tres línies de forma progressiva des del 2014, i que a la línia de la Pobla de Segur entraren en funcionament el juliol de 2016, els usuaris els puntuen en 8,39 sobre 10, amb xifres també lleugerament superiors a les dues línies metropolitanes citades anteriorment. Es mostra també una satisfacció referent als horaris, tot i què des de les institucions es mostren oberts a propostes de modificació.

 

En el camp d’inversions, actualment s’estan executant obres per un valor de 5,3 milions d’euros en senyalització, superestructura de la via i sistemes de seguretat. Cal afegir que en els pressupostos del 2017, s’han inclòs 5,9 milions d’euros addicionals per a sistemes i comunicació, infraestructures i edificis, via, sistemes de seguretat i equipaments de manteniment del material mòbil.

 

Sobre l’oferta turística, cal destacar el percentatge d’ocupació del Tren dels Llacs, que ha arribat al 99,08% (7.213 de les 7.280 places ofertes), la segona xifra més elevada des de l’inici d’aquest servei al 2009.

 

Finalment, de cara al 2017 es preveuen 30 viatges del Tren dels Llacs, 26 del tren històric, i 4 del tren panoràmic. Es preveu que la temporada s’allargui del 15 d’abril al 28 d’octubre. Les tarifes es mantenen respecte l’any anterior.  

 

La comissió de seguiment es constituí l’1 de març de 2012 amb l’objectiu d’avaluar i analitzar conjuntament el funcionament tant del servei de tren entre Lleida i la Pobla de Segur, com del servei de bus entre Lleida i Esterri d’Àneu.

 

 

Vist: 100

Lo Pallars Televisió a twitter

Identifica´t or Registra´t

Registra´t

Registre d'usuari
UK Bokmakers ArtBetting.net - Bookmakers reviws.
Read more for Ladbrokes the UK bookmakerLadbrokes Registration - full information
Bokmaker Number 1 in uk William Hill Registration WH