A+ A A-

Reñe inaugura les noves oficines de serveis municipals de Conca de Dalt

El president de la Diputació de la Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat avui les noves instal.lacions de serveis municipals de Conca de Dalt, que té 12 pobles agregats. Una singularitat que, com ha dit Reñé, ‘és una realitat que caracteritza el nostre territori, i que volem mantindre’, per la qual cosa ‘el que hem de fer des de les institucions és continuar treballant conjuntament per estar al costat dels pobles i la seva gent per garantir-los els millors serveis des de la proximitat’.

Les noves oficines de serveis municipals de Conca de Dalt estan ubicades a la Pobla de Segur i la Diputació de Lleida hi ha col.laborat amb una aportació de 45.000 euros.
L’acte d’inauguració l’ha presidit Joan Reñé i l’alcalde del municipi, Martí Cardona, que han estat acompanyats per la delegada de la Generalitat a l’Alt Pirineu i l’Aran, Rosa Amorós; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constatí Aranda; pels membres de la corporació municipal; el diputat provincial, Joan Ubach, representants dels 12 pobles que conformen el municipi, i també per alcaldes de la comarca i nombrosos veïns.

Lo Pallars Televisió a twitter

2013 Lo Pallars televisió

Identifica´t or Registra´t

Registra´t

Registre d'usuari
UK Bokmakers ArtBetting.net - Bookmakers reviws.
Read more for Ladbrokes the UK bookmakerLadbrokes Registration - full information
Bokmaker Number 1 in uk William Hill Registration WH