A+ A A-

Enllestits els treballs de neteja de la Noguera Pallaresa per la nova temporada de turisme actiu

La primera actuació de neteja del Noguera Pallaresa per garantir la màxima seguretat del riu està totalment finalitzada amb l’objectiu d’iniciar la nova temporada de turisme actiu i esports d’aventura amb les millors condicions.

Així ho ha explicat el president de l’Associació d’Empreses d’Esports d’Aventura del Pallars Sobirà, Florido Dolcet, que s’ha reunit en els darrers dies amb el president de la Diputació de Lleida.

Reñé va anunciar la col·laboració amb el Consell Comarcal del Pallars Sobirà per la neteja dels trams navegables del riu Noguera Pallaresa i aquesta col·laboració ha tingut un cost de 45.000 euros, que s’emmarquen en el conveni que van signar la Diputació de Lleida amb l’Obra Social ”la Caixa” l’any 2015 per desenvolupar actuacions per a la conservació i la defensa del medi ambient.

Dolcet ha indicat que “els treballs s’han centrat a la part nord, entre Sort i Llavorsí, on s’ha fet una molt bona feina” i ha afegit que “tot i que no es tracta d’una actuació amb molta visibilitat, les persones que gaudeixin del riu veuran clarament els canvis”.

Pel que fa a la nova temporada, Dolcet s’ha mostrat optimista, ja que preveuen un bon desgel, així que el sector comença la temporada amb “molta il·lusió”.

Aquest dimecres entra en vigor el conveni de l’aigua amb la companyia Endesa, que s’encarrega d’augmentar un cabal mínim  d’aigua per poder iniciar les activitats  al riu.

 

Lo Pallars Televisió a twitter

2013 Lo Pallars televisió

Identifica´t or Registra´t

Registra´t

Registre d'usuari
UK Bokmakers ArtBetting.net - Bookmakers reviws.
Read more for Ladbrokes the UK bookmakerLadbrokes Registration - full information
Bokmaker Number 1 in uk William Hill Registration WH