A+ A A-

Francesc Guerra Maestre, nomenat nou director de Centres de la Xarxa d’Hospitals de l’Alt Pirineu

Francesc Guerra Maestre, nomenat nou director de Centres de la Xarxa d’Hospitals de l’Alt Pirineu

 

El Consell d’Administració de GSS també ha acordat posar el nom “Jardins George Orwell” a l’espai enjardinat de l’interior del recinte de l’Hospital Universitari Santa Maria de Lleida

 

Els membres del Consell d’Administració de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), en sessió del dia 31 de març, han acordat per unanimitat nomenar Francisco Guerra Maestre Director de Centres de la Xarxa Hospitalària de l’Alt Pirineu. Tot i així, atès que la formació política Compromís x Pirineu ha sol·licitat mesures cautelars a la contractació de l’esmentat professional, aquesta no es farà efectiva fins que no es rebi la notificació judicial corresponent.

 

En un altre ordre de coses, el Consell també ha acordat, a petició del Centre Excursionista de Lleida, posar el nom de “Jardins George Orwell”  a l’espai enjardinat que es troba a l’interior del recinte de l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, juntament amb una placa que recordi el seu pas per Lleida. La darrera setmana de maig farà 80 anys que l’escriptor va participar en la Guerra Civil i que va ser ingressat al centre hospitalari lleidatà.

 

La placa commemorativa es col·locarà el proper 28 de maig i serà l’acte que tancarà el programa d’activitat del cicle dedicat a l’escriptor que coordina el Grup de Memòria Històrica del Centre Excursionista de Lleida.

 

Lo Pallars Televisió a twitter

2013 Lo Pallars televisió

Identifica´t or Registra´t

Registra´t

Registre d'usuari
UK Bokmakers ArtBetting.net - Bookmakers reviws.
Read more for Ladbrokes the UK bookmakerLadbrokes Registration - full information
Bokmaker Number 1 in uk William Hill Registration WH