A+ A A-

Dintre la 13a setmana de les dones, es va presentar el documental la lluita de les dones congoleses, pel drets al salut

LA LLUITA DE LES DONES CONGOLESES PEL DRET A LA SALUT A LA 13A SETMANA DE LA DONA DE TREMP

 

A partir del documental “Temps d’escolta” els participants han reflexionat sobre la situació de les dones a la República Democràtica del Congo i per extensió en la nostra societat.

 

En el marc de la 13a Setmana de la Dona, aquesta tarda unes 40 persones han debatut sobre la realitat congolesa i els efectes que tenen els rols socials de gènere en la salut de les persones, i en l’accés als serveis sanitaris i als medicaments,  a partir del documental Temps d’écoute: la lluita de les dones congoleses pel dret a la salut, documental de Farmamundi, dirigit per Pol Penas.

 

La presentació de l’acte ha anat a càrrec Constantí Aranda, president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Míriam Pla, regidora de Benestar de l’Ajuntament de Tremp i Laura Fuses, directora de la Biblioteca Pública Maria Barbal.

El debat ha estat dirigit per Laia Pibernat-Mir, màster en antropologia mèdica i salut internacional i coordinadora del film.

L’activitat era una proposta de la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp i SIAD Pallars Jussà i ha tingut lloc a l’Epicentre-Centre de Visitants. Ha comptat amb el co-finançament de la Diputació de Lleida i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya.

 

La Setmana de la Dona està organitzada per l’Ajuntament de Tremp amb l’Associació de Dones Rosa d’Abril.

 

Lo Pallars Televisió a twitter

2013 Lo Pallars televisió

Identifica´t or Registra´t

Registra´t

Registre d'usuari
UK Bokmakers ArtBetting.net - Bookmakers reviws.
Read more for Ladbrokes the UK bookmakerLadbrokes Registration - full information
Bokmaker Number 1 in uk William Hill Registration WH