A+ A A-

Talarn celebra la Fira del Vi els dis 6,7 i 8 de juny

El dies 6, 7 i 8 de juny Talarn celebra la 4a Fira de Vi del Pirineu amb finalitat de donar a conèixer les bodegues i els seus vins de tot l’àmbit pirinenc per tal de demostrar la qualitat i la rigurositat en que treballen els cellers d'aquesta zona.

 

El divendres dia 6 es durà a terme una reunió de la Taula de Treball de vitivinicultors del Pallars a la sala de plens de l’Ajuntament de Talarn.

El dissabte 7 de juny, durant el matí, es durà a terme les visites als cellers ubicats als Pallars i per la tarda es realitzarà un recorregut pels cellers de les cases particulars on es tindrà la possibilitat de provar els vins elaborats pels veïns de la població. Un sopar a peu dret, i amb música en directe, amb els restaurants del municipi culminarà la jornada.

El diumenge 9 de juny tindrà lloc la fira pròpiament on es podrà catar els vins de les bodegues participants que s'acompanyarà amb la degustació de productes elaborats pels restaurants de la comarca i agroalimentària.

 

També us volíem informar de que la 4ª Fira de vi del Pirineu es presentarà el dimarts dia 27 de Maig a les 12:00 a la Diputació de Lleida i el dia 3 de Juny a les 18:30 al Centre Comarcal Lleidatà, on assistiran el Sr. Lluís Oliva i Díaz, Alcalde de l’Ajuntament de Talarn, l’Organitzador de la Fira de Vi del Pirineu, Sr. José Carlos Guillot i el representat de les bodegues de Castell d’Encús.

Lo Pallars Televisió a twitter

2013 Lo Pallars televisió

Identifica´t or Registra´t

Registra´t

Registre d'usuari
UK Bokmakers ArtBetting.net - Bookmakers reviws.
Read more for Ladbrokes the UK bookmakerLadbrokes Registration - full information
Bokmaker Number 1 in uk William Hill Registration WH